Loading...
Промотивни материјали

Со нашиот модерен ефикасен и креативен тим на вработени добивате брзи  информации, квалитетни услуги и спроведување на истите. Добрата идеја, креативност и професионализам ни обезбедија завидна позиција на пазарот како и задоволство и доверба меѓу Нашите клиенти.

Линк Медиа Плус Ви нуди широк асортиман на производи за бизнис подароци, комплетна изработка и печатење на промотивен и рекламен материјал од 3000 различни производи како што се маици, капи, привезоци, запалки, пенкала, кеси, флаери, ранци, чадори, тефтери, календари, чаши, беџови, магнети……

Покажете им на вашите деловни соработници и клиенти колку Ви се важни и колку ги цените