Loading...
Услуги

Линк Медиа Плус е компанија посветена на креирање и создавање уникатни дела со 10 годишна традиција. Нудиме најразновидни услуги во нашата палета кои сме сигурни дека ќе ги задоволат и вашите највисоки очекувања.

1. Новогодишно украсување:

 • Објекти
 • Маркети
 • Ресторани
 • Кафе Барови
 • Дворови
 • Улици
 • Ѕвездено небо
 • Светлосен тунел

 • Комплетна монтажа и демонтажа
 • Стручен тим
 • Професионална и навремена услуга
 • Материјали со IP 44 заштита

2. Комплетна изработка и брендирање на рекламен материјал од секаков вид.